Blackmagic Design Davinci Resolve speed editor med Davinci Resolve studio

DaVinci Resolve Studio med smidig Speed Editor

Artikelnummer: 1053899
 • Speed Editor ger fysiska knappar ger effektivare arbetsflöde och rätt känsla
 • Licensen går att använda på två datorer – dock inte samtidigt
 • Program- och hårdvara som ger ett effektivt arbetsflöde
4 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager
Effektivisera ditt arbetsflöde i DaVinci Resolve. Digitalt verktyg för professionell efterbehandling, färgkorrigering och ljud. Programmet kombinerar profesionell 8K-redigering, färgkorrigering, visuella effekter och autoproduktion i ett och samma verktyg. Programmet har en live-funktion så flera personer kan arbeta live på projektet samtidigt. Oavsett om du är en enskild konstnär, eller en del i en stor TV-produktion hjälper DaVinci Resolve dig at redigera dig till en slutprodukt med mycket hög kvalitet.

Fördelar

 • Licensen går att använda på två datorer – dock inte samtidigt
 • Går att använda offline
 • Kan flyttas mellan datorer men då avinstalleras tidigare licenser på andra datorer
 • Produkten innehåller en aktiveringskod Programvaran laddas hem från Blackmagic Designs hemsida
 • Speed Editor ger fysiska knappar ger effektivare arbetsflöde och rätt känsla
 • Ansluts via USB-C eller Bluetooth
 • Kompakt utformning jämfört med andra tangentbord


DaVinci Speed Editor – för effektivt arbetsflöde

Detta tangentbord har utformats i åtanke med att göra din redigering och klippning betydligt snabbare. Du får fysiska kontroller som du kan känna i dina händer, vilket gör upplevelsen mycket bättre än endast programvaruredigering. Ta kontrollen över din redigering med fysiska knappar och reglage! Det finns en stort fördel att använd Speed Editor eftersom till skillnad från en mus tillåter tangentbordets metallratt, beklädd med mjuk gummibeläggning, en mycket exakt sökning och placering av tidslinjen. Trim-tangenter gör att ratten kan användas för live-trimning, vilket är snabbare eftersom ratten är större och mer exakt. Redigering och trimning med ratten är ett helt nytt sätt att arbeta!

Levereras med

 • Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor 
 • Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.