DeckLink Duo 2 Mini

Blackmagic Design DeckLink Duo 2 Mini

Artikelnummer: 1045815
  • Fyra oberoende mini 3G-SDI-anslutningar
  • Stöder alla SD- och HD-format upp till 1080p60
  • Du får samma möjligheter som hos fyra separata in- eller uppspelningskort i ett
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Videokort med fyra oberoende mini 3G-SDI-anslutningar

DeckLink Duo 2 Mini har fyra oberoende mini 3G-SDI-anslutningar och är en flerkanals PCI Express-in- och uppspelningskort med lågprofil, som stöder alla SD- och HD-format upp till 1080p60. Du får samma möjligheter som hos fyra separata in- eller uppspelningskort i ett. DeckLink Duo 2 Mini är dessutom anpassningsbart och är perfekt för media-play-out-system, digitala skyltningsservrar med flera skärmar, realtidssystem för flerkanalinsamling m.m.

Kablage ingår ej, se passande tillbehör för Adapterkabel Din 1.0till BNC Hane.

Levereras med

  • Blackmagic DeckLink Duo 2 Mini
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.