HyperDeck Studio Mini

Blackmagic Design HyperDeck Studio Mini

Artikelnummer: 1032249
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

HyperDeck Studio Mini
Micro Converter - SDI till HDMI
Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 3 meter
10 439 SEK
HyperDeck Studio Mini
Teranex Mini Rack Shelf
Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 5 meter
10 879 SEK

Videoinspelare och mediauppspelare

HyperDeck Studio Mini är en rackmonteringsbar videoinspelare som spelar in material i ProRes upp till 2160p30. Enhten kan även användas som mediaspelare och spela upp material och skicka SDI-signal med separat fill och key.

HyperDeck Studio Mini har dubbla SD-kortplatser vilket ger dig möjlighet till kontinuerlig inspelning. När ett av korten blir fullt fortsätter inspelningen på det andra kortet. Materialet spelas in i ProRes.

Inspelaren kan ta emot signal i 10-bitar upp till 2160p30 via 6G-SDI. Exempel på användningsområden är inspelning av programutgång från en bildmixer samt ISO-inspelning av inkommande kamerasignaler som kan redigeras i efterhand.

Inspelningsformat

ProRes 422 HQ QuickTime
ProRes 422 QuickTime
ProRes 422 LT QuickTime
ProRes 422 Proxy QuickTime.

Mediauppspelare

HyperDeck Studio Mini kan även spela upp material som är lagrat på SD-kort. Materialet spelas upp via HDMI- eller SDI-utgångarna. Om materialet är i 720 eller 1080 i 4:4:4:4 kan separat signal för fill och key skickas via SDI-utgångarna. Nytt material kan laddas upp till SD-kortet via FTP.

Frontpanel

På frontpanelen sitter en 2,2 tums lcd-skärm som visar inkommande bild med information om tidskod, upplösning samt ljudnivå.

Strömförsörjning

Enheten har inbyggd nätdel och går även att strömförsörja via nätverksanslutning med PoE+. Ansluter man ström till nätdelen och nätverksporten får man säkerhet om någon av strömkällorna skulle försvinna.

Rackmonteringsbar

Går att rackmontera med tillbehöret rack shelf (köps separat). Enheten är en rackenhet hög och 1/3 bred.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.