Micro konverter - HDMI till SDI utan nätadapter

Blackmagic Design Micro konverter - HDMI till SDI utan nätadapter

Artikelnummer: 1037169
490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Blackmagic Design Micro Converter är mycket liten och gör det möjligt för dig att konvertera från HDMI till SDI. Konvertern är tillräckligt liten för att kunna användas var som helst och kan enkelt gömmas. Enheten kan strömföras med USB via stora TV-skärmar eller bärbara datororer så att du slipper koppla in den i väggen.

Klarar upp till 1080p60 i 10 bits kvalitet.

Levereras med:

  • Micro konverter

Levereras utan nätadapter och USB-kabel för strömförsörjning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.