Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Micro Studio Camera 4K 10-pack

Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K 10-pack

Artikelnummer: 1043595
  • Liten och robust
  • Micro 4/3 objektivfattning
  • Fullt kontrollerbar från ATEM-switchar
  • Inbyggda stereomikrofoner

Välj variant

119 000 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Micro Studio Camera 4K 10-pack
LP-E6N 2040mAh Canon kamerabatteri
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
120 198 SEK
Micro Studio Camera 4K 10-pack
LP-E6N Ultra 2040mAh 2-pack + dubbel USB laddare, Canon Värdepaket
Kamerabatteri LP-E6N
121 380 SEK

Kraftfull studiokamera med 4K

Micro Studio Camera 4K från Blackmagic Design är en liten och kompakt studiokamera med HD- och Ultra HD-upplösning som kan styras helt och hållet via SDI styrprotokoll. Kameran har många professionella funktioner såsom 6G-SDI, inbyggd färgkorrigering, talkback, tally indikator, PTZ-styrning, inbyggda mikrofoner, reservbatteri, en anpassningsbar Micro 4/3 objektivfattning samt B4 lens control output.

Finns även i paket med tre kameror samt tio kameror!

Fördelar

  • Liten och robust
  • Micro 4/3 objektivfattning
  • Fullt kontrollerbar från ATEM-switchar
  • Inbyggda stereomikrofoner

Utrustad med en Ultra HD-sensor

Micro Studio Camera 4K har utrustats med en Ultra HD-sensor som levererar i både skärpa och struktur. När du arbetar i HD är det ännu viktigare med Ultra-HD eftersom den extra sensorupplösningen eliminerar färgförlust från sensorns bayermönster. Detta gör att du får full RGB HD-färg och sub pixel anti-aliasing med fina detaljer. Eftersom kameran har en 6G-SDI-anslutning klarar den upp till 30 bilder/sek i Ultra-HD och kan också kopplas till 3G-SDI eller HD-SDI för upp till 1080p60. Det spelar alltså ingen roll om du arbetar i HD eller Ultra HD - Micro Studio Camera 4K kan enkelt hantera båda.

"Näst intill osynlig"

Med ett litet och robust kamerahus av magnesiumlegering kan du inte bara ha med denna kamera överallt, du kan även praktiskt dölja den överallt på inspelningsplatsen, i studion och ute på fält. Du kan smidigt gömma kameran på en scen för att fånga liveframträdanden samt säkert flyga den över sportevengemang för att få till nya kameravinklar och ett mer intressant innehåll i dina filmer. Kameran kan självklart också användas i studio och går även att koppla till Blackmagic Video Assist.

Flexibel och kompatibel

Micro Studio Camera 4K har Micro 4/3 objektivfattning och kan kompletteras med en B4-adapter för användning med traditionella broadcastlinser. Kamerans SDI-program tar emot kommandon via SDI-anslutning från vilken ATEM-switch som helst vilket möjliggör fjärrstyrning av kamerainställningar, färgbalansering, svärta, gamma, lens focus, iris, zoomreglage och mycket mer. Expansionsporten inkluderar utgångar för PTZ och B4 lens control så att du fjärrstyra fjärrhuvuden och objektiv - allt från en enda SDI-anslutning.

Perfekt för fjärrstyrning

Kameran är perfekt för fjärranvändning eftersom den har en expansionsport med flera styranslutningar; PTZ - så att du kan använda motoriserade huvuden, B4 datalänkutgång - för styrning av obektiv. Du kan även skapa anpassade kamerakontrollösningar med användning av S.BUS ingången. Expansionsporten använder en gemensam DB-HD15-kontakt så att du enkelt kan använda dina egna kablar eller använda breakout-kabeln som ingår. Expansionsporten inkluderar även DC-in, LANC och referensingång.

SDI, HDMI, hörlursuttag, och mikrofoningång

Eftersom kameran innehåller en HDMI-kontakt i full storlek kan du enkelt koppla den till en monitor. När du exempelvis ställer in positionen för en avlägsen kamera eller ändrar i kameramenyerna kan du även snabbt och smidigt koppla kameran till en lokal bildskärm. Kameran har en mini-BNC-kontakt för SDI-utgången och en mini-BNC-kontakt för kameraprogram-ingången som kan användas för CCU-referensinställningar, talkback ljud och tally status. Du kan koppla in extern mikrofon via 3,5 mm mikrofoningången och hörlursuttaget stöder dessutom iPhone-kompatibla mikrofoner för talkback.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.