Ultimatte 12

Blackmagic Design Ultimatte 12

Artikelnummer: 1036355
119 100 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Avancerad chomekey med virtuella miljöer

Ultimatte låter dig göra avancerad chromakey live i realtid med bland annat virtuella scener, grafik och bakgrunder. Ultimatte klarar upplösning upp till UHD 3840x2160p60 via 12G-SDI.

Med Ultimatte kan du göra avancerade virtuella scener och låta personer flytta sig i den virtuella miljön med följande kamerarörelser. Objekt kan definieras som förgrunder vilket gör att personer exempelvis kan gå bakom en vägg i den virtuella miljön.

Transparenta ytor

Ultimatte kan hantera fönsterrutor och andra transparenta ytor och ger dem delvis genomskinliga. Den klarar även av att återge speglingar, reflektioner och skuggor från ytorna i den virtuella miljön.

Tar bort grönstick

Vid användning av greenscreen kan det ibland bli problem med att den gröna färgen reflekteras av huden och ger ett grönaktigt skimmer. Ultimatte klarar av att ta bort detta och ge en korrekt hudton.

Upplösning

Ultimatte kan ta emot videosignaler upp till UHD 3840x2160p60 via 12G-SDI med 10-bit 4:2:2 i REC 601, REC 709.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.