Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

UltraStudio Mini Monitor

Blackmagic Design UltraStudio Mini Monitor

Artikelnummer: 1000465
  • HDMI- och SDI-anslutningar
  • Ingen extern strömförsörjning krävs
  • Blackmagic Designs programvara LiveKey
1 749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Blackmagic Design UltraStudio Mini Monitor
UltraStudio Mini Monitor är ett kompakt videokort för uppspelning av ljud och video från en dator. Anslutningar finns för HDMI och SDI och enheten strömförsörjs genom Thunderboltanslutningen så ingen extern strömförsörjning krävs.

Med Blackmagic Designs programvara LiveKey kan du skicka grafik och text till en bildmixer för inbäddning i er produktion. Du kan även skicka videosignalen från program så som Media Composer 6, Final Cut Pro och Premiere Pro.

Thunderboltkabel köps separat
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.