Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohub Master Control

Blackmagic Design Videohub Master Control

Artikelnummer: 1000470
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med Videohub Master Control kan du enkelt styra in och utgångarna på Blackmagics Videohubroutrar. Enheten har en display för visning av information om de olika källorna och utgångarna. Du ändrar enkelt inställningarna för routern med jog-hjulet eller tryckknapparna. Kan strömförsörjas med nätadapter eller med POE genom nätverksanslutningen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.