Videokort för SDI och HDMI

Blackmagic Design Web Presenter

Artikelnummer: 1032241
  • Anslut 12G-SDI och HDMI 2.0 källa i upplösningar upp till 2160p60
  • Antal bilder per sekund anpassas automatiskt för att matcha datorns prestanda
  • Går att använda med program som exempelvis Skype, YouTube Live, Facebook Live
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Videokort för SDI och HDMI

Web Presenter låter dig ta in en SDI eller HDMI signal till din dator via USB 2.0. Enheten visas i datorn som en webbkamera vilket gör att den fungerar tillsammans med program som kan visa en USB-webbkamera.

Till Web Presenter kan du ansluta en 12G-SDI och en HDMI 2.0 källa i upplösningar upp till 2160p60. Signalen konverteras till 720p och skickas sedan till datorn via USB. Antal bilder per sekund anpassas automatiskt för att matcha datorns prestanda.

Program

Alla program som normalt kan visa en USB-webbkamera kan se signalen från Web Presenter. Detta gör att den går att använda med program som exempelvis Skype, YouTube Live, Facebook Live.

Ljudingångar

Ljudet kan tas in via inbäddat ljud i SDI eller HDMI signalen eller via någon av de analoga ljudingångarna. Enheten har en XLR-anslutning för mikrofon- eller linjesignal samt två RCA-kontakter som gör att du kan ansluta exempelvis en portabel ljudspelare.

Smart Panel

Med knapparna på Teranex Smart Panel (köps separat) får man möjlighet att växla mellan SDI och HDMI-ingångarna. Man kan ansluta en dator via HDMI och en videokamera via SDI och växla mellan dessa med snygga övergångar mellan bilderna. Med Smart Panel får man även möjlighet att se förhandsvisning av bildsignalen, ljudstaplar samt information om upplösning i den inbyggda LCD-skärmen.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.