Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jakten på ljuset

Bok Jakten på ljuset

Artikelnummer: 1005546
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Jakten på ljuset
Dagens moderna kameror och bildbehandlingsprogram gör det enkelt att ta bra bilder. Men varför är det så sällan bilderna lyckas fånga fotografens känslor och intryck från platsen? De upplevda stämningen tycks alltför ofta gå förlorad, trots att bilden är tekniskt perfekt. Resultatet återger inte fotografens känslor eller intentioner. Den goda nyheten är att det går att ändra på det. Och Corry DeLaan vet hur.

Den här boken handlar om hur man skapar bilder med dynamik, intensitet och kraft. Allt börjar med fotografens jakt efter ljuset, under fotoutflykter under alla årstider och väderlekar, och under dygnets alla timmar. Följ med författaren i sökanden efter det bästa och mest dramatiska ljuset, under gryningen såväl som skymningen och nattetid. Författaren känner de bästa knepen för hur man bäst tar vara på möjligheterna i alla väderförhållanden, även de ruskiga, med snö, is, dimma, regn och storm.

Boken behandlar även ämnen som formspråk, komposition och bildredigering. Allt hänger ihop, och samverkar för att du som fotograf ska lyckas att maximera uttrycket i dina bilder. Det är först då bilden lyckas återger de känslostämningar du hade när du tryckte på avtryckaren. Jakten på ljuset börjar nu.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.