Läs den här om du vill ta bra porträtt

Bok Läs den här om du vill ta bra porträtt

Artikelnummer: 1027619
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Läs den här om du vill ta bra porträtt

Inga klicheér. Inga falska leenden. Inget påklistrat. Den här boken beskriver rakt på sak hur du tar bra bilder av människor. Det är även en efterlängtad uppföljare till Henry Carrolls första bok, Läs den här om du vill ta bra bilder, som blev en bästsäljare världen över.

Boken är idealisk som en första instruktionsmanual till nybörjaren, oavsett vilken kamera du använder. Carroll tar dig genom alla de viktigaste teknikerna av hur man bäst fotograferar personer, oavsett om det är på gatan eller i en studio. Ett stort urval bilder tagna av världsledande fotografer används som studiematerial och inspiration till läsaren.

50 mästerfotografers tekniker beskrivs i boken, bland annat:

  • Richard Avedon
  • William Klein
  • Cindy Cherman
  • Garry Winogrand
  • Richard Renaldi
  • William Eggelston
  • Sebastiao Salgado

Henry Carroll har examen från Royal College of Art i London och är en etablerad författare, fotograf och föreläsare. Carroll är grundare till Frui – en ny fotoutbildning i London som tar emot elever från hela världen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.