Produktfoto – Skapa proffsiga studiobilder med

Bok Produktfoto – Skapa proffsiga studiobilder med

Artikelnummer: 1019283
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Produktfoto
Ta säljande och proffsiga produktbilder för nätet och annonser! Kombinera vanliga systemblixtar med adaptrar för ljusformare, så kan du ta perfekta bilder på alla slags motiv som ryms på ett vanligt skrivbord. I den här boken lär studiofotografen Cyrill Harnischmacher dig att sätta proffsigt studioljus från grunden - huvudljus, fyllnadsljus, effektljus och bakgrundsljus.

Lär dig

  • Använda reflektorer, diffusorer, softboxar, striplights och paraplyer
  • Kombinera blixtar, trådlösa sändare, färgfilter och tillbehör
  • Använda specialeffekter som stroboskopblixtar, rök och dimma
  • Kombinera bilder till perfekta fotomontage
  • Matstajlisternas hemliga tricks för lyckat matfoto
  • Proffsens knep för att ta många produktbilder snabbt

Om författaren
Cyrill Harnischmacher är studiofotograf och prisvinnande fotoboksförfattare från södra Tyskland. Från arbetet som studiofotograf och författare kopplar han av med naturfotografi och infraröd fotografering.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.