Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Studio Anywhere: A Photographer's Guide to

Bok Studio Anywhere: A Photographer's Guide to

Artikelnummer: 1021859
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lär dig mer om att fota på okonventionella platser

Denna bok hjälper dig ifrågsätta din definition av vad en fotostudio är. Är det ett rum med en vit sömlös bakgrund? Kanske är det helt enkelt var som helst där du har kontroll över belysningen. I en perfekt värld, där varje dag är blåsig och halvmolnig, skulle hela världen vara en perfekt studio. Men verkligheten är ofta något helt annat, och de perfekta förutsättningarna infinner sig sällan. Det är här denna bok kommer in. Med fotografen Nick Fancher som guide får du lära dig hur du får portföljklara bilder medan du arbetar i några av de mest problematiska situationer du kan tänka dig. Har du bara kreativiteten på din sida, finns egentligen inget behov av en dyr studio.

Du får bl.a. lära dig:

  • Hur man skapar bilder med minimal mängd utrustning
  • Hur man går från idé till belysning och exponering vidare till efterbehandling i Lightroom och Photoshop
  • Hur man bygger en slagkraftig portfölj utan studio

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.