Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Travel and Street Photography

Bok Travel and Street Photography

Artikelnummer: 1019691
325 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lär dig fota bättre rese- och gatubilder

I denna bok möter vi proffsfotografen John Batdorff, som hjälper dig bemästra grunderna för rese- och gatufotografi, med fantastiska bilder som resultat. Den riktar sig främst till hobbyfotografer och nybörjare, som behöver förstå grunderna och hur man applicerar sitt egna unika konstnärliga uttryck till varje situation. Vackert illustrerad med stora, övertygande bilder, den här boken lär dig hur man tar kontroll över sin fotografering för att få den bild du vill varje gång du packar upp din kamera, om så än för en flyktig bild.

Du får bl.a. lära dig:

  • Grunder i komposition
  • Planera och packa rätt utrustning
  • Viktiga kamerafunktioner
  • Effektivt arbetsflöde i Lightroom

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.