BOSE QuietComfort 35 II Silver

Trådlösa hörlurar med förstklassig brusreducering

Artikelnummer: 1050641
 • 20 timmars batteritid
 • Hyllad brusreducering som kan justeras i två nivåer
 • Optimerad för Google Assistent och Amazon Alexa
 • Hög konstruktion i tåligt material
 • Fortsätt lyssna med kabel om batteriet tar slut
2 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ej köpbar
Bose QuietComfort 35 II, eller Bose QC 35 kort och gott, är ett par hyllade trådlösa brusreducerande hörlurar som blivit ännu bättre. Den stora styrkan hos Bose hörlurar är förbluffande bra ljud oavsett volym samt en brusreducering som låter dig uppslukas av musiken, arbetet och allt annat som kräver din fulla koncentration. Bose QuietComfort 35 II är är konstruerade med hög komfort och snygg design i åtanke för att du inte ens ska känna att du har dem på dig. Med hela 20 timmar batteritid är Bose QuietComfort 35 II hörlurarna som ska hänga med hela dagen, anpassade för att passa dig.

Fördelar

 • 20 timmars batteritid
 • Hopvikbar design
 • Aktiv brusreducering med 3 lägen beroende på miljö
 • Aktiverade för Bose AR – världens första ljudplattform
 • Stöd för Google Assistent och Alexa för röststyrd åtkomst av planering och spellistor
 • Hög konstruktion i tåligt material

Aktiv brusreducering på hög nivå

Bose QuietComfort 35 II är hörlurar som är aktiverade för Bose AR som är världens första ljudplattform där appar kan använda sig av kontextuellt ljud för att ge dig en helt ny ljudupplevelse. Du får tillgång till Bose AR genom att uppdatera dina hörlurar med hjälp av appen Bose Connect. Hörlurarnas brusreducering är programmerad för att kontinuerligt läsa av och mäta ljudet runt omkring dig och med en motsatt signal stänga det ute. Det gör att du kan sjunka in i din musik eller fokusera på ditt arbete utan störande ljud utifrån. Men inte nog med det, du kan även välja mellan två olika nivåer på brusreduceringen – eller stänga av den helt – för att med enkelhet kunna anpassas till din omgivning och situation.

Bose QuietComfort 35 II silver har förstklassig brusreducering

Google Assistent

Inte nog med att hörlurarna stänger ute ljud för full fokus, du kan nu med bara rösten styra dina hörlurar och planera din dag. QuietComfort är optimerade för både Google Assistent och Amazon Aldexa som ger dig tillgång till underhållning i form av låtar och spellistor. Genom att hålla in åtgärdsknappen talar du om vad du vill att dina hörlurar ska göra, allt ifrån ringa upp någon, kolla vädret eller lägga till något på att-göra-listan.

Hörlurar tillverkade för att hänga med

Bose QuietComfort 35 II är en uppdaterad version av sin föregångare och är konstruerade i stöttåliga material som glasfylld nylon och rostfritt stål för att tåla att följa med en hel dag. Bågen är klädd i ett mjukt material för en behaglig känsla och öronkuddar tillverkade av syntetiskt proteinläder gör att det inte ens känns att du har dem på dig. Tillsammans med en batteritid på 20 timmar blir hörlurarna din ständiga följeslagare.

Levereras med

 • QC35 II trådlösa hörlurar
 • USB-laddningskabel
 • Ljudkabel 2,5 mm till 3,5 mm, 1,2 meter
 • Förvaringsfodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.