Pulsar RX radio reciever card

Bowens Pulsar RX radio reciever card

Artikelnummer: 321087
790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Bowens Pulsar RX radio reciever card
Med Bowens trådlösa sändare och mottagare kan du överföra synksignalen trådlöst från kameran till blixten. Enheterna arbetar med frekvensen 433 Mhz. Kortet installeras enkelt i blixtaggregatet bakom en plastlucka vilket gör mottagaren skyddad.

Levereras med
Mottagarkort
Antenn

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.