Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förboka idag! Canon EOS 1D X Mark III

Canon EOS 1D X Mark III

Artikelnummer: 1046226
  • Förhandsboka redan idag!
  • Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se eller ring 077-077 11 00. Du kan även få hjälp att förbeställa av våra butikssäljare i Stockholm, Göteborg och Malmö.
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Canon EOS 1D X Mark III

Enligt Canon har en stor mängd feedback från professionella fotografer genomsyrat utvecklingsarbetet av 1D X Mark III, och på så sätt lett till en kamera som ska leverera i både användning och prestanda. Snabbare autofokus och seriebildtagning, kraftfullare komponenter och optimerade verktyg för att du som fotograf ska kunna fånga och leverera kvalitativa bilder, gång på gång.

Du kan förhandsboka kameran redan idag! Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se eller ring 077-077 11 00. Du kan även få hjälp att förbeställa av våra butikssäljare i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vill du följa de senaste nyheterna kring kameran rekommenderar vi att du besöker vår nyhetssida – där kommer vi kontinuerligt uppdatera med ny information direkt från Canon.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.