Teenage Engineering

Köp dina produkter från Teenage Engineering hos oss! Hos oss kan du köpa sequencer, syntheziser, syntar, pocket operators, hörlurar, högtalare och andra tillbehör från Teenage Engineering. Vi har ett brett utbud av Teenage Engineerings produkter för både professionella användare och noviser, online och i våra butiker.

1200x400_banner_10YOP1.jpg

I år är det 10 år sedan den första portabla synten OP-1 såldes och Teenage Engineering vill fira detta med flera events. Förutom jubileumspris på OP-1 så kan du även vara med och tävla i deras Beat Contest. Skapa en egen beat på en minut och ladda upp i någon digital plattform och hashtagga med #10YOP1 samt anmäl ditt bidrag på tävlingssidan för Teenage Engineerings Beat Contest senast 21 maj 2021 för att tävla om ett fint pris. En jury utser en vinnare som tillkännages den 28 maj. Lycka till!

71 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Färg
Kabel-typ
Storlek
Yttermått bredd
Yttermått höjd
Yttermått djup
Längd
USB-standard
Material
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.