Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smartphoneadapter till tubkikare

Butterfly Smartphoneadapter till tubkikare

Artikelnummer: 1018986
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fäst mobilen på tubkikaren
En enkel och smidig adapter som passar till de flesta smartphones. Du monterar den enkelt på en tubkikare, ett mikroskop eller något annat som har okular med ett yttermått på 30-60 mm i diameter. Adaptern är tillverkad i lätt aluminium och hållarna för mobilen är gummerade konformade piggar som efter montering håller enheten säkert på plats.

Du kan enkelt ta bort adaptern från okularet genom att lossa på en skruv så att du snabbt kan fotografera eller använda tubkikaren som vanligt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.