Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-33%

Filter Close-Up + 1 72mm

B+W Filter Close-Up + 1 72mm

Artikelnummer: 49347
499 SEK749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
B+W närbildslinser är högkvalitativt förstoringslins som förbättrar närgränsen för kameraobjektiv. Det gör det möjligt att gå närmare motivet för att få en större bildskala.
Inom digitalfotografering går det också att "förstora den lilla världen". Genom att använda närbildslinser behöver man inte förstora på elektronisk väg utan bilden kommer att vara tillräckligt stor och skärpan perfekt

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.