Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter Underwater set 58 för GoPro 5/6

B+W Filter Underwater set 58 för GoPro 5/6

Artikelnummer: 1036848
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

B+W Filter Underwater Set 58 for GoPro 5/6

B+W Filterset med hållare för undervattensfotografering med GoPro Hero 5/6 actionkamera med undervattenshus. Med filter monterat på kameran blir färgåtergivning och kontrast mer naturlig. B+W Filterhållare monteras på undervattenshuset till GoPro Hero 5/6 och låses fast med två skruvar. Filter med gänga 5/68mm skruvas fast på den ledade främre delen av hållaren. Denna kan enkelt vinklas upp så att fotografen snabbt kan växla mellan undervattensfotografering, med filter, och fotografering på land, utan filter. I undervattensläge hålls filtret i position tack vare ett magnetlås.

Tack vare filterhållarens smarta konstruktion blir filtret omedelbart omslutet av vatten vilket gör att risken för störande luftbubblor minimeras.

B+W Underwater Set

Setet innehåller ett magentafilter samt ett rödfilter med gängstorlek 58mm.

  • Det röda filtret är avsett för att motverka färgstick i vatten som upplevs blått
  • Det magentafärgade filtret är avsett för att motverka färgstick i vatten som upplevs grönt

Filtret korrigerar färgerna på undervattensbilden så att bilden upplevs mer naturlig samt underlättar efterbearbetning i dator.

Levereras med:

  • B+W Filterhållare 58mm för undervattenshus till GoPro Hero 5/6
  • B+W UW Rödfilter 58mm
  • B+W UW Magenta filter 58mm
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.