Lid pocket till Type 5000

B+W Lid pocket till Type 5000

Artikelnummer: 1021888
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lid pocket är en ficka för dokument, bruksanvisningar m.m till din B&W Outdoor Case. Fickan är avtagbar och fästs enkelt fast med hjälp av kardborreband. Lid pocket är vadderad med skumplast för att skydda din utrustning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.