Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-40%

Närbildslins NL-2 43mm

B+W Närbildslins NL-2 43mm

Artikelnummer: 1007143

Kom närmare med en makrolins!

299 SEK499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
B+W Makrolins +2 Dioptri

B+W makrolins är en försättslins som man skruvar på på filtertråden för att öka närgränsen på objektivet. Den är mycket användbar då man vill komma lite närmare sitt motiv. +2 dioptri ger en närgräns på ca 0.5 meter när fokus är satt på oändlighet och en bildförstoring på ca 1:4,5. Denna försättslins på +2 dioptri är anpassad för normaloptik ( 50mm på fullformat ).
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.