Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ND-Filter 803 ND103 95mm XS-PRO MRC (3 steg)

B+W ND-Filter 803 ND103 95mm XS-PRO MRC (3 steg)

Artikelnummer: 1043168

Välj diameter

2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

ND-filter 810 ND116 XS-Pro MRC Nano

B+W Gråfilter reducerar mängden ljus som träffar kamerans bildsensor och ger fotografen möjlighet att välja önskad kombination av bländare och slutartid.
B+W Filter 810 ND 103 har filterfaktorn 8 vilket ger en förlängning av exponeringen med 3 EV (ND 0,3). B+W gråfilter är tillverkade av neutralgrått Schott NG-glas. Filterglaset blockerar hela det synliga spektrumet och reducerar ljusmängden utan inverkan på kontrast eller färger.

MRC Nano Antireflexbeläggning (Multi Resistant Coating)

Nano Antireflexbeläggning innebär en mycket tät och hård ytförsegling av filtret. MRC Nano har sju lager av antireflexbeläggning på bägge filterytor.
Ovanpå antireflexbeläggningen appliceras ett extremt hårt skyddslager som motstår smuts, väta och är extra motståndskraftigt mot repor samt underlättar rengöring.

XS-Pro Digital filterfattning

XS-Pro filterfattning i mässing, utformad för att även passa vidvinkel- och zoomobjektiv. Har trots sin kompakta storlek, tjocklek 3.4mm, frontgänga för tillbehör, t.ex. snap-in lock. Mässingen är lackerade i matt, svart färg som minimerar reflektioner.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.