Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-48%

ND-filter ND701 MRC graduerat 50% 67mm

B+W ND-filter ND701 MRC graduerat 50% 67mm

Artikelnummer: 322568
990 SEK1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Halvtonat (graduated) gråfilter med en mjuk, gradvis neddämpning av ljusgenomsläppet, från helt klart ned till 50% ljusgenomsläpp (1 bländarsteg). Mycket användbart när t.ex. en klar himmel behöver dämpas ned så att molnen framträder i bilden.

B+W 701 halvtonat gråfilter är helt färgneutralt vilket innebär att färger i motivet inte påverkas. Filterfattningen, modell F-Pro, är vridbar vilket ger fotografen möjlighet att placera nedtoningseffekten på "rätt" ställe i bilden.
Gråtoningen appliceras med "förångningsteknik" på det optiska filterglaset och poleras därefter vilket ger en mycket jämn beläggning. Ovanpå läggs sedan MRC antireflexbeläggning i hela 7 lager samt ett skyddslager som motstår smuts, väta och är extra motståndskraftigt mot repor med en beläggning som gör det lättare att rengöra.

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.