Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Outdoor Case Type 6000 gul till 3DR Solo

B+W Outdoor Case Type 6000 gul till 3DR Solo

Artikelnummer: 1023552
  • Robust, stapelbar, damm- och vatten-tät.
  • Yttermått: 51 x 41,9 x 21,5 cm
  • Anpassad för 3DR Solo
  • Ventil för automatisk lufttryckkompensation
  • Tål temperaturer mellan -30° till +80° C
  • 30 års garanti
2 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust, vattentät och dammtät
Detta Outdoor Case gjort av polypropylen är specialdesignat för 3D Robotics Solo. Väskan är utrustad med en ventil för automatisk lufttryckkompensation. Det finns även en transparent namnskylt, två låskretsar och handtaget är vadderat. Väskan klarar av temperaturer från -40° till +80°C. Väskan är mycket robust, stapelbar, dammtät och vattentät.

OBS!
Drönaren på bilden ingår ej

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.