-47%

Polarisationsfilter cirkulärt 40,5mm

B+W Polarisationsfilter cirkulärt 40,5mm

Artikelnummer: 49093
  • B+W använder mässingsfattningar för att inte fastna på objektivet
  • Konstruerat för att användas på kameror med autofokus och inbyggd mätning
  • Svartmaterad mässingsfattning, vilket ytterliggare minskar reflektioner

Välj variant

499 SEK949 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Polarisationsfilter tar bort reflekterande ljus från t e x fönster och vattenytor. Detta resulterar i att bildinformationen kan registreras bättre. Användningen av detta filter ger också bättre färgåtergivning och kontrast.
Användandet av polarisationsfilter för att intensifiera molnformationer har en dramatisk effekt vid landskapsfotografering. Den blå himlen polariseras mycket mer än det ljus som molnen sprider. Polarisationsfilter lyfter också fram den djupa gröna färgen i bladverket och reducerar oönskad smog vid fotografering av stadsmiljöer.

Detta filter är konstruerat för att användas på spegelreflexkameror med autofokus och inbyggd mätning och videokameror. Filtret påverkar inte mätsystemet i dessa kameror. Filterfaktor är 2,3 till 2,8.

B+W använder mässingsfattningar. De flesta B+W filter monteras i en svartmaterad mässingsfattning, vilket ytterliggare minskar reflektioner och minimerar risken för att filtren oxiderar ihop och fastnar på ditt objektiv. Alla filter testas både automatiskt och manuellt för att försäkra dig om att alla filter som lämnar fabriken håller våra höga standard.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.