Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann F-Pro HTC

B+W Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann F-Pro HTC

Artikelnummer: 1017836

Högkvalitativtpolarisationsfilter som ger en neutral färgåtergivning, effektiv utsläckning av reflektioner , mycket hög motståndskraft mot yttre åverkan samt enastående ljustransmission

Välj variant

1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Högkvalitativt polarisationsfilter
Högkvalitativtpolarisationsfilter som ger en neutral färgåtergivning, effektiv utsläckning av reflektioner , mycket hög motståndskraft mot yttre åverkan samt enastående ljustransmission.

Polarisationsfilter tar bort reflekternade ljus i exempelvis glas och vatten samtidigt som den ökar färgåtergivning och kontrast; perfekt för naturfoto, semesterbilder och arkitektfotografering.

 

Finns även i fler storlekar:
39 mm, 40,5 mm, 43 mm, 46 mm, 49 mm, 52 mm, 55 mm, 58 mm, 62 mm, 67 mm, 72 mm, 77 mm, 82 mm, 105 mm

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.