Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann F-Pro HTC

B+W Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann F-Pro HTC

Artikelnummer: 1017839

Högkvalitativtpolarisationsfilter som ger en neutral färgåtergivning, effektiv utsläckning av reflektioner , mycket hög motståndskraft mot yttre åverkan samt enastående ljustransmission

Välj variant

1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Högkvalitativt polarisationsfilter
Högkvalitativtpolarisationsfilter som ger en neutral färgåtergivning, effektiv utsläckning av reflektioner , mycket hög motståndskraft mot yttre åverkan samt enastående ljustransmission.

Polarisationsfilter tar bort reflekternade ljus i exempelvis glas och vatten samtidigt som den ökar färgåtergivning och kontrast; perfekt för naturfoto, semesterbilder och arkitektfotografering.

 

Finns även i fler storlekar:
39 mm, 40,5 mm, 43 mm, 46 mm, 49 mm, 52 mm, 55 mm, 58 mm, 62 mm, 67 mm, 72 mm, 77 mm, 82 mm, 105 mm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.