-37%

Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann XS-Pro HTC MRC 67mm

B+W Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann XS-Pro HTC MRC 67mm

Artikelnummer: 1017378
1 390 SEK2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Polarisationsfilter cirkulärt Käsemann XS-Pro HTC MRC 67mm
Putsduk micro fiberduk
Filterborttagare för 62-77 mm filter 2-pack
1 558 SEK2 358 SEK

Bättre färgåtergivning med polarisationsfilter
Polarisationsfilter tar bort reflektioner i exempelvis glas och vatten samtidigt som det ökar färgåtergivning och kontrast. Detta är perfekt för dig som ägnar dig åt naturfoto, semesterbilder, akitekturfotografering och liknande.

Detta högkvalitativa polarisationsfilter ger en neutral färgåtergivning, effektiv utsläckning av reflektioner, mycket hög motståndskraft mot yttre åverkan samt enastående ljustransmission. Med HTC-filter är det möjligt att välja snabbare slutartid eller mindre bländaröppning utan att öka kameran ISO-tal. Dessutom är bilden i kamerans sökare/skärm ljusare, vilket förenklar bildkomposition, kamerainställningar med mera.

Tack vare ett nytt polariserande material får du endast en ljusförlust på cirka 1 bländarsteg, istället för 2, utan att filtrets polariserande egenskaper förändras.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.