HD-SDI kabel 1694F, BNC hane - BNC hane 50m svart

Cabletronic HD-SDI kabel 1694F, BNC hane - BNC hane 50m svart

Artikelnummer: 1004526
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

HD-SDI kabel 1694F, BNC hane - BNC hane 50m svart
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
6 124 SEK

Digital videokablage för SDI. Kabeltypen är Beldens 1694F som har en flertrådad ledare vilket gör kabeln mer följsam. Äkta 75 ohm BNC stiftpropp och brytskydd är monterade i båda ändar. Yttermantelns färg är svart och kabeln är 50 meter lång.

Kabeln levereras upprullad på kabelvinda som är tillverkad i gummi vilket gör den flexibel, tålig mot stötar och kemikaliebeständig. Sidoplattan har kabelbygel för upphängning av kabeländen när den inte används.

Maximala kabellängder Belden 1694F
SD-SDI (SMPTE 259M) - ca. 326 meter
HD-SDI (SMPTE 292M) - ca. 87 meter
3G-SDI (SMPTE 424M) - ca. 58 meter

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.