Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kabelvinda GT450 RM svart

Cabletronic Kabelvinda GT450 RM svart

Artikelnummer: 317844
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
GT450.RM med kabelbygel är tillverkad av ett specialgummi som gör vindan mycket flexibel, tålig mot stötar och kemikaliebeständig. Innertrumman är bredare än många av de andra kabelvindorna, vilket gör att böjningsgraden på kabeln kan minimeras. Broms finns påmonterad och försänkt i hand-taget på samtliga modeller samt handtag på yttervindan för enkel inrullning av kabel. GT450.RM har till skillnad mot dom andra RM vidorna inga byglar för upplindning av kabel utan man har löst detta på ett annat sätt. Man lägger kabeln på insidan av centrum på vindan istället. Observera att RM bygel inte finns på denna!

PDF för tabell över hur mycket kabel som ryms på vindan.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.