Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 50 meter

Cabletronic Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 50 meter

Artikelnummer: 317836
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 50 meter
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
2 424 SEK
Cabletronics koaxialkabel
Digital videokablage för SDI och HDTV. Kabeltypen är Beldens 1505A och är utvecklad för att möta specifikationen för SMPTE259M/SDI (ca 338 meter) och SMPTE292M/HDTV (ca 91 meter) Samt SMPTE 424M/ 3G-SDI till ca 67 meter. Äkta 75 ohm BNC stiftpropp och brytskydd är monterade i båda ändar. Yttermantelns färg är svart och den är 50 meter lång.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.