Regnskydd till Sony PXW-FS7

Camrade Regnskydd till Sony PXW-FS7

Artikelnummer: 1018955
3 345 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Regnskydd till Sony PXW-FS7
Med detta regnskydd gjort i ljudlöst tyg håller du inte bara din kamera skyddad, du slipper även oönskade ljudeffekter som annars orsakas av regn och vind. Materialet förhindrar även att kameran överhettas och skyddet har ett vinylfönster så att du tydligt ser och kommer åt kamerans kontroller.

Levereras med:

  • Förlängning för stora objektiv
  • Handgrepp
  • Sökarskydd
  • Vattentätt fodral

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.