EF 28mm f/2,8 IS USM

Canon EF 28mm f/2,8 IS USM

Artikelnummer: 320617
  • Största bländare på f/2,8 för maximalt ljusinsläpp
  • Canons ultraljudsmotor (USM) ger snabb och nästan ljudlös fokusering
  • En sjubladig cirkelformad bländare ger vacker bokeh
  • Kameror med APS-C sensor får en brännvidd på motsvarande 45 mm
5 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 28mm f/2,8 IS USM
UV-filter L395 SMC 58 mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
6 018 SEK6 138 SEK
EF 28mm f/2,8 IS USM
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Bakre objektivlock E
6 333 SEK6 558 SEK

Canon EF 28/2,8 IS USM
Ett 28 mm vidvinkelobjektiv med fast brännvidd som ger 75° bildvinkel på systemkameror i fullformat. Det utgör ett utmärkt standardobjektiv på EOS-kameror med sensorer i APS-C-storlek och ger en bildvinkel som motsvarar ett 45 mm objektiv på en fullformatskamera.

En största bländare på f/2,8 möjliggör frihandsfotografering i tillgängligt ljus utan blixt. Tack vare bildstabilisering kan du använda fyra steg långsammare slutartid än normalt utan att orsaka kameraskakningar. Canons ultraljudsmotor (USM) ger snabb och nästan ljudlös fokusering. Fokus med manuell upphävning gör att du kan finjustera utan att ändra fokusmetod.

Med en vikt på endast 260 g och ett mått på 68,4 mm x 51,5 mm är EF 28 mm f/2,8 IS USM ett objektiv du kan ta med överallt. Utmärkt för rese-, landskaps- och dokumentärfotografering.

En sjubladig cirkelformad bländare ger vacker bokeh, medan antireflexbehandling minskar slöjor. EF 28 mm f/2,8 IS USM är ett klassiskt objektiv med fast brännvidd som minimerar distorsion och aberration, som annars kan försämra bildkvaliteten.

Levereras med:
EF 28 mm f/2,8 IS USM, linsskydd E-58 II, dammlock E, instruktionsbok, garantikort

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.