EF 300mm f/4L IS USM

Canon EF 300mm f/4L IS USM

Artikelnummer: 15167
  • Bildstabilisatorn fungerar också med Extender EF 1,4x II eller Extender EF 2x II
  • Inbyggt motljusskydd
  • Stativfäste ingår för smidig användning av stativ
14 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Detta är ett kompakt teleobjektiv i L-serien med bildstabilisator som kompenserar för skakningar på fri hand så att du kan använda cirka 2 steg längre slutartid än normalt.

Bildstabilisatorn har två arbetssätt: Läge 1 (samma som med EF 75-300 mm f/4-5,6 IS USM) och det nya Läge 2 som fungerar för stabilisering under horisontell eller vertikal panorering. Bildstabilisatorn fungerar också med Extender EF 1,4x II eller Extender EF 2x II för den kraftfulla effekten av 600 mm brännvidd. Har inbyggt motljusskydd.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Stativfäste
  • Väska
  • Främre och bakre objektivlock

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.