Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS

Canon EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS

Artikelnummer: 306684
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 72 mm
6 158 SEK
EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS
Bakre objektivlock E
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
6 749 SEK

Canon EF-S 18-200/3,5-5,6 IS

Mångsidig zoom till Canons kameror med APS-C sensor. Canons optiska bildstabilisator i 4 steg – speciellt utformad för objektivets särskilda brännvidd – motarbetar oskarpa bilder vid handhållen tagning eller långa slutartider. Automatisk identifiering av panorering ger effektiva prestationer när fotografen följer rörliga motiv. Eftersom bildstabiliseringen sker i objektivet visas resultatet i sökaren redan vid tagning.

Fördelar:

  • Motsvarar 28 - 320mm
  • Bildstabilisator ger skarpa bilder
  • Zoom-lås

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Manual


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.