Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elektronisk sökare EVF-DC2 svart

Canon Elektronisk sökare EVF-DC2 svart

Artikelnummer: 1032416
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

EVF-DC2 Digital sökare till Canon EOS M6

En sökare ger dig en tydlig bild även när du skall fotografera i starkt solljus. Sökaren går att vinkla och har en smidig inställning för dioptrin. En 2.36mp OLED skärm ger dig tydlig bild och en sökaren växlar automatiskt mellan EVF/Skärm.

Notera: Kameramodeller utöver EOS M6 kan behöva en mjukvaruuppdatering för att fungera med EVF-DC2

Kompatibel med:

  • EOS M3
  • EOS M6
  • PowerShot G3 X
  • PowerShot G1 X Mark II

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.