Kamera, objektiv och OLED-sökare i smidigt paket – Perfekt för foto, video och vlogg

Canon EOS M6 MKII + EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM + EVF DC2

Artikelnummer: 1045386
 • Högupplöst APS-C sensor med 32,5 mp för detaljrika bilder
 • Filma i 4K utan crop med fenomenal autofokus och en fullt vridbar skärm
 • Liten och kompakt spegellös systemkamera på endast 408g
 • Ögon-autofokus och Canons Dual Pixel AF med 143 fokuspunkter levererar skarpa bilder även på snabba motiv
 • Fotografera riktigt snabbt med sekvenstagning på 14 bilder per sekund
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EOS M6 MKII + EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM + EVF DC2
Videostativkit TSL08AS2CSH Slim Aluminium
Blixt Ving V860II till Canon
15 770 SEK
EOS M6 MKII + EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM + EVF DC2
Blixt TT350 till Canon
Stativkit TSL08CN00 Slim kolfiber
14 670 SEK

Kompakt & spegellöst kamerahus med 4K

Lätt, liten och kapabel. Canon EOS M6 MKII är den perfekta kameran för dig som är i ständig rörelse, vare sig det är i en stad eller i naturen. Den nya sensorn på hela 32,5 mp levererar högupplösta bilder med stort kreativt utrymme för efterbehandling. För resevloggare och videokreatörer är videoinspelning i 4K utan bildbeskärning och den uppfällbara skärmen en utmärkt kombination av flexibilitet och kvalitet. Canon har med EOS M6 MKII skapat ett kreativt verktyg som du kan ta med överallt och i alla situationer.

Mycket innovation i ett litet hus

Den nya DIGIC 8-processorn levererar vackra bilder med mindre brus och naturtrognare färger. Seriebildtagning på 14 bilder per sekund, Ögon-autofokus och Canons Dual Pixel AF med 143 fokuspunkter levererar skarpa bilder även på snabba motiv.

Framtidssäker video i 4K

Med videoinspelning i 4K utan crop, fenomenal autofokus och en touch-skärm med selfie-läge passar Canon EOS M6 MKII till såväl vlogg som familjefilmer. Slow-motion i 120 bilder per sekund i Full-HD ger dig dessutom möjlighet att ta dina filmer till nya kreativa höjder.

Mångsidigt zoomobjektiv - Canon EF-M 15-45 mm f/3,5-6,3 IS STM

Fånga allt från dramatiska landskapsbilder till snabba actionsekvenser med detta lilla och lätta men mångsidiga zoomobjektiv på 15-45 mm. Du får jämn och tyst fokusering samt stadiga filmer tack vare STM-tekniken och dynamisk IS.

Ta enkelt knivskarpa bilder även i svagt ljus eller när du saknar ett stativ. Detta är ett perfekt tillbehör för EOS M-användaren.

EVF-DC2 Digital sökare för tydlig bild och fin känlsa

En sökare ger dig en tydlig bild även när du skall fotografera i starkt solljus. Sökaren går att vinkla och har en smidig inställning för dioptrin. En 2.36mp OLED skärm ger dig tydlig bild och en sökaren växlar automatiskt mellan EVF/Skärm.

Egenskaper:

 • 32,5 mp APS-C CMOS sensor
 • Fällbar 3" LCD-peksärm
 • Snabb autofokus för rörliga motiv och ögonigenkänning
 • Filma i 4K utan beskärning
 • Slow-motion i Full-HD
 • Serietagning på 14 bilder per sekund i RAW 

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.