Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fokuseringsskiva CY3 för 5D Mark III (5-pack)

Canon Fokuseringsskiva CY3 för 5D Mark III (5-pack)

Artikelnummer: 1012443
259 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Reservdel - Fokuseringsskiva CY3 till Canon systemkamera

Har du tappat bort eller råkat förstöra din fokuseringsskiva till din kamera så är detta originalskivan som hänger med från början till flera Canonmodeller. Fokuseringsskivan är placerad inne i kamerans spegelhus, den är relativt enkel att byta ut och det finns olika sorters fokuseringsskivor med olika egenskaper till de flesta systemkameramodeller. Var försiktig när du byter fokuseringsskiva så att du inte repar skivan eller någonting annat inne i din kamera.

Passar bland annat:

Canon EOS 5D Mark III

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.