Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fotopapper rulle Artistic Satin Canvas 350 gr

Canon Fotopapper rulle Artistic Satin Canvas 350 gr

Artikelnummer: 1021536
  • Med snabb torkningstid och hög vitpunkt utan optiska vitmedel erbjuder pappret en bra hållbarhet och kommer inte gulna med tiden
  • Pappret passar perfekt för bröllopsbilder och porträtt
  • Lättsträckt duk vid inramning
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ett canvaspapper i satin med museumkvalitet som passar till konstreproduktion och fotografiska porträtt. Med snabb torkningstid och hög vitpunkt utan optiska vitmedel erbjuder pappret en bra hållbarhet och kommer inte gulna med tiden. Pappret passar perfekt för bröllopsbilder och porträtt och duken är lättsträckt vid ramning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.