Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fotopapper rulle Glacier Photo Quality 300 gr

Canon Fotopapper rulle Glacier Photo Quality 300 gr

Artikelnummer: 1021539
  • Passar perfekt till fotografi, porträtt, affischer m.m.
  • Utskrifter för inomhus- och utomhusskyltning (ytbehandlning krävs)
  • Pappret kan lamineras vid behov
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ett snabbtorkande fotopapper i satin med hög kvalitet för naturliga färgutskrifter med utmärkt bildskärpa. Passar perfekt till fotografi, porträtt, affischer, grafiska konstreproduktioner, utställningsmaterial, utskrifter för inomhus- och utomhusskyltning (ytbehandlning krävs). Pappret kan lamineras vid behov.

Passar till IPF 8000, IPF 9000, IPF 8100, IPF 810, IPF 9000s, IPF 9100 och IPF 820.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.