Canon GPS-mottagare GP-E2
Canon GPS-mottagare GP-E2
Artikelnummer: 320988

Canon GPS-mottagare GP-E2

GPS-mottagare GP-E2

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
3 295 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

GP-E2 – Geotagga dina bilder

En kompakt GPS-enhet som monteras på blixtskon och märker bilderna geografiskt. Canon GP-E2 är kompatibel med exempelvis EOS-1D X, EOS 7D (En uppdatering av kamerans programvara kan behövas) och EOS 5D Mark III. Den taggar fotografierna med uppgifter om longitud, latitud och altitud liksom i vilken riktning bilden togs.

Fördelar

  • All information läggs in i bildens EXIF-fil
  • Tagga dina bilder med GPS-uppgifter
  • Synkronisering av kamerans klocka för
  • Drivs av två AA-batterier
En GPS-loggningsfunktion tillåter också fotograferna att spåra sin resväg genom att ladda ned GPS-data i regelbundna intervaller, oavsett om enheten sitter på kameran eller ligger i fodralet. Tillbaka i studion kan du sedan tagga sina bilder med de GPS-uppgifter som lagrats i loggfilerna och visa hela resan med hjälp av Google Maps eller ladda ner programvara från Canons hemsida (Canon GPS LOG reciever).

Kamerans klocka kan dessutom via satellit synkroniseras med den globala atomklockans internationella standardtid. Det här är särskilt praktiskt för yrkesfotografer som använder flera Canon EOS kamerahus och vill bearbeta alla bilderna tillsammans och sortera dem efter tidsangivelse.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.