-21%

Handrem E2

Canon Handrem E2

Artikelnummer: 314176
349 SEK439 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Säkert grepp utan en lång kamerarem

En handrem är ett perfekt tillbehör för dig som vill hålla din kamera i ett stabilt och bra grepp utan att behöva ha en lång kamerarem fäst på kameran. Fäst handremmen i stativfästet på kamerans undersida samt i öglan där du normalt fäster din kamerarem. Handremmen går att använda även när en vanlig kamerarem är fäst på kameran.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.