Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handrem E2

Canon Handrem E2

Artikelnummer: 314176
439 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Säkert grepp utan en lång kamerarem

En handrem är ett perfekt tillbehör för dig som vill hålla din kamera i ett stabilt och bra grepp utan att behöva ha en lång kamerarem fäst på kameran. Fäst handremmen i stativfästet på kamerans undersida samt i öglan där du normalt fäster din kamerarem. Handremmen går att använda även när en vanlig kamerarem är fäst på kameran.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.