Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare 10x42L IS WP

Canon Kikare 10x42L IS WP

Artikelnummer: 304449
16 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Canon 10 x 42L IS WP
Canon 10 x 42L IS WP är den första kikaren från Canon med en graverad röd ring runt objektivet. Den visar att kikaren ingår i Canons berömda "L"-serie med särskilt avancerad linsteknik för bildkvalitet i absolut toppklass. Båda kikarhalvorna innehåller två linser av UD-glas (glas med ultralåg färgspridning) för extremt hög korrektion av kromatisk aberration, som annars kan ge färgade konturer och oskärpa i vanliga kikare. Resultatet är en kikare med 10x förstoring och sensationellt hög bildkvalitet.

För att dämpa skakningarna som uppstår när man håller kikaren på fri hand, särskilt i fordon, båtar och flygplan, har 10x42L IS WP Canons bildstabilisator med Vari-Angle Prisms (VAP), så att bilden hålls stilla framför ögonen trots skakningarna

WP i kikarens beteckning anger att den är vattentät enligt standarden JIS Level 7, det vill säga skyddad mot inverkan av tillfällig nedsänkning i vatten. Det gör 10x42L IS WP idealisk för användning till sjöss och under andra svåra förhållanden. Kikaren är också gummibelagd för säkert grepp och hög hållbarhet. Alla yttre glasytor har en speciell metallisk beläggning som hindrar imbildning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.