Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare 12x32 IS

Canon Kikare 12x32 IS

Artikelnummer: 1035583
14 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kikare med 14x förstoring med power IS bildstabilisering som hjälper dig att motverka rörelser för en stabil bild.

Powered IS

Kikaren har en 2-axlad gyrosensor som mäter skakningar. Aktiverar du Power IS bildstabiliseringen får du en extra stadig bild med hjälp av lens-shift-tekniken. Bildstabiliseringen aktiveras enkelt med ett knapptryck på någon av de två lättåtkomliga knapparna.

Gummiklädd

Kikaren är klädd i ett slitstarkt ytskikt av gummi som gör att du får ett säkert grepp om kikaren även om du använder handskar. Stora ögonmusslor tillverkade i gummi gör det bekvämt att använda kikaren under lång tid.

Strömförsörjning

2 stycken AA batterier strömförsörjer kikarens bildstabilisator. Med alkaliska batterier kan stabiliseringen användas i cirka 10 timmar vid +23 °C och cirka 1 timme vid -10 °C. Batterinivån indikeras med hjälp av lysdiod.

Kikaren kan användas i temperaturer mellan -10 °C till 45 °C och upp till 90% luftfuktighet.

Levereras med

  • Okulärlinsskydd
  • Halsrem
  • Väska
  • Alkaliskt batteri (LR6)/1,5V
  • Tryckt broschyr
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.