Canon Kikare 18x50 IS All Weather
Canon Kikare 18x50 IS All Weather
Canon Kikare 18x50 IS All Weather
Artikelnummer: 89864

Canon Kikare 18x50 IS All Weather

Kikare 18x50 IS All Weather

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
19 849 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon 18x50 IS All Weather
Canon Kikare 18x50IS AW är unik bland kikare med hög förstoring eftersom den har Canons uppseendeväckande optiska bildstabilisator med Vari-Angle Prism, det vill säga prismor som ändrar form kontinuerligt så att okularbilden stabiliseras även om kikaren skakas. Kikaren fungerar därför även utan stativ och man kan till och med använda dem från fordon i rörelse. Den stabiliserade bilden är inte bara tydligare och skarpare utan också väsentligt mindre ansträngande för ögonen.

IS-serien har okularlinser med en dubbel lins för planare bildfält. Kikaren ger därför hög och jämn skärpa ända ut till kanten av bildfältet. Den optiska konstruktionen ger också långt ögonavstånd som underlättare användningen tillsammans med glasögon.
Kikaren ger också ovanligt stor effektiv bildvinkel. Det är särskilt viktigt i en kikare med hög förstoring eftersom det blir lättare att upptäcka de önskade motiven.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn