Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare 18x50 IS All Weather

Canon Kikare 18x50 IS All Weather

Artikelnummer: 89864
13 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Canon 18x50 IS All Weather
Canon Kikare 18x50IS AW är unik bland kikare med hög förstoring eftersom den har Canons uppseendeväckande optiska bildstabilisator med Vari-Angle Prism, det vill säga prismor som ändrar form kontinuerligt så att okularbilden stabiliseras även om kikaren skakas. Kikaren fungerar därför även utan stativ och man kan till och med använda dem från fordon i rörelse. Den stabiliserade bilden är inte bara tydligare och skarpare utan också väsentligt mindre ansträngande för ögonen.

IS-serien har okularlinser med en dubbel lins för planare bildfält. Kikaren ger därför hög och jämn skärpa ända ut till kanten av bildfältet. Den optiska konstruktionen ger också långt ögonavstånd som underlättare användningen tillsammans med glasögon.
Kikaren ger också ovanligt stor effektiv bildvinkel. Det är särskilt viktigt i en kikare med hög förstoring eftersom det blir lättare att upptäcka de önskade motiven.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.