Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompensationsvikt WW-DC1

Canon Kompensationsvikt WW-DC1

Artikelnummer: 504633
439 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Alla dykare känner till hur viktigt det är att kompensera flytkraften med vikter. Ett liknande viktsystem finns även för undervattenshusen så att kameran och du håller samma nivå. Se nedan.


Undervattenshus. max djup. Rekommenderat antal kompensationsvikter.( WW-DC1*)

WP-DC1 40 m 1
WP-DC60 40 m 1
WP-DC80 40 m 1
WP-DC90 40 m 2
WP-DC40 40 m 1
WP-DC50 40 m 1
WP-DC70 40 m 1


( * WW-DC1, Sats med fyra vikter inklusive skruvar och stift. )
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.