Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Motljusskydd LH-DC100 inkl filteradapter FA-DC67B

Canon Motljusskydd LH-DC100 inkl filteradapter FA-DC67B

Artikelnummer: 1020415
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kit med filter-adapter FA DC67B och motljusskydd LH-DC100 till canon Powershot G3 X. Filteradaptern möjligör montering av 67mm filter för användning av UV, Pol eller ND filter. Motljudskyddet skyddar mot ströljus för att minska risken för flares. Det skyddar även till viss del den yttre frontlisen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.