Motljusskydd LH-DC100 inkl filteradapter FA-DC67B

Canon Motljusskydd LH-DC100 inkl filteradapter FA-DC67B

Artikelnummer: 1020415
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kit med filter-adapter FA DC67B och motljusskydd LH-DC100 till canon Powershot G3 X. Filteradaptern möjligör montering av 67mm filter för användning av UV, Pol eller ND filter. Motljudskyddet skyddar mot ströljus för att minska risken för flares. Det skyddar även till viss del den yttre frontlisen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.