Kompakt skrivare för hemmet eller det mindre kontoret

Canon Pixma TS705

Artikelnummer: 1043020
  • Smidiga trådlösa anslutningar
  • Skriv ut enkel- eller dubbelsidiga utskrifter
  • Kompakt och smidig design
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Pixma TS705
Satin Professional A4 300gr 50blad
Bläckpatron CLI-581M XL magenta 8.3 ml för
1 357 SEK
Pixma TS705
Bläckpatron CLI-581C XL cyan 8.3 ml för
Network cable CAT6 5m Vit
1 077 SEK

Kompakt skrivare för hemmet eller det mindre kontoret

Canon TS705 är skrivaren som tar liten plats men ger dig stora möjligheter att skriva ut allt ifrån dubbelsidiga dokument till färgrikta vackra bilder och foton. Skriv ut enkelt direkt via din smartphone, surfplatta eller dator.

Skriv ut via wifi eller kabel

Med skrivarens inbyggda WiFi funktion kopplar du in den till ditt trådlösa nätverk och kan då skriva ut trådlöst via din dator, surfplatta eller mobil. Med PIXMA Printing Solutions- eller Canon Print appen kan du enkelt skriva ut från dina mobilaenheter eller använda dig av Apple Airprint, om du har en iOS enhet. Appen Canon Print eller PIXMA Printing Solutions hittar du i Appstore eller i Googleplay

5 separata bläckpatroner med separata färger

Skrivaren har 5 stycken bläckpatroner med separata färger som gör att du bara behöver byta just den färgen som är slut. Bläckpatronerna är PGBK - Pigmentsvart, BK - Svart, C - Cyan, M - Magenta, Y - Gul. Extra bläckpatroner hittar du här

Spara papper med dubbelsidig utskrift

Du kan fylla skrivaren med mycket papper upp till totalt 350 ark fördelat i de olika facken. Du kan skriva ut på en sida eller dubbelsidig utskrift om du vill maximera din användning av utskriftspappret.

Levereras med

  • Canon PIXMA TS705
  • En uppsättning bläckpatroner
  • Nätkabel
  • Installationsskiva
  • Handböcker och andra dokument
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.